Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.*Ισχύουν εξαιρέσεις για ογκώδη δέματα.

Σετ Συλλογής Μητρικού Γάλακτος Για Το Swing Maxi Medela Hands Free Cups

405825
90.00 
Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες
+

Σετ Συλλογής Μητρικού Γάλακτος Για Το Swing Maxi Medela Hands Free Cups 405825

Τα Hands-free Cups Σετ Συλλογής Μητρικού Γάλακτος είναι ιδανικά για μαμάδες που χρειάζονται ελευθερία κινήσεων κατά την άντληση.

  • Συνδέονται γρήγορα με το διπλό επαναφορτιζόμενο θήλαστρο Swing Maxi™ και φοριούνται άνετα μέσα στους περισσότερους στηθόδεσμους θηλασμού, επιτρέποντάς σας να παραμείνετε ελεύθερες με τα χέρια σας.
  • Το θήλαστρο πρόκειται για έναν μηχανικό τρόπο συλλογής του γάλακτος και χρησιμοποιείται είτε όταν η μητέρα αδυνατεί να θηλάσει από μόνη της είτε όταν χρειάζεται, για οποιονδήποτε λόγο, να αποχωριστεί το νεογνό, συχνότερα στην περίπτωση που η μητέρα θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της.
  • Το συγκεκριμένο, της εταιρείας Medela, είναι ηλεκτρικό, εφαρμόζει με ασφάλεια στο στήθος δημιουργώντας μια φυσική αναρρόφηση. Δημιουργεί μια αίσθηση διέγερσης στο σημείο με σκοπό τη συλλογή γάλακτος ανάλογα με την ταχύτητα που επιθυμεί η μητέρα. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο μπουκάλι για τη συλλογή του γάλακτος ενώ καθαρίζεται και αποστειρώνεται εύκολα.
Κατασκευαστής :
Medela
Κατηγορία:
Θηλασμός
Φύλο:
Unisex
Τύπος :
Θήλαστρα
Βασικό Χρώμα :
Διαφανές
  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.
    Επίσης υπάρχει δυνατότητα express αποστολής και και άμεση παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες μέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 10 - 30 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Κατόπιν παραγγελίας'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε καλύτερο χρόνο παράδοσης πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας στο 2310720511

Δείτε επίσης