Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.*Ισχύουν εξαιρέσεις για ογκώδη δέματα.

Πόντσο Fresk UV50 Surf Girl Ροζ 240748

240748
38.95 
Εξαργυρώστε με 390 πόντους
Εξαντλήθηκε

Πόντσο Fresk UV50 Surf Girl Ροζ 240748

Fresk, η οικολογική επιλογή που μας έρχεται από την Ολλανδία, με Σκανδιναβική αισθητική, λιτές γραμμέςαρμονία και χαρακτήρα. 

Κορυφαία ποιότητα και προστασία για τα παιδάκια μας! 

Μετά το μπάνιο στη θάλασσα θέλουμε το παιδάκι μας να μην κρυώνει αλλά ταυτόχρονα να έχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων όσο παίζει και είναι στον ήλιο. 

Το poncho της Fresk είναι η ιδανική επιλογή που συνδυάζει προστασία, γρήγορο στέγνωμα, ελευθερία κινήσεων και στυλ 

Απαλή, απορροφητική και πολύ μοντέρνα. είναι η πετσέτα πόντσο της Fresk που θα στεγνώσει γρήγορα το παιδάκι σας μετά από το μπάνιο του! 

Είναι κατασκευασμένη από ύφασμα Terry, ανθεκτικό και πολύ απορροφητικό! Διαθέτει κουκούλα για να στεγνώνει γρήγορα και το κεφαλάκι. 

Είναι ένα μέγεθος και πλένεται  στους 30 °C  


Διαστάσεις: 59x59 εκ. 
Ώμος: 20 εκ. 

Κατασκευαστής :
Fresk
Κατηγορία:
Παιδικά Ρούχα
Φύλο:
Κορίτσι
Τύπος :
Πόντσο
Βασικό Χρώμα :
Ροζ

Παιδικά Ρούχα

Σεζόν :
Καλοκαίρι 2024
  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.
    Επίσης υπάρχει δυνατότητα express αποστολής και και άμεση παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες μέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 10 - 30 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Κατόπιν παραγγελίας'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε καλύτερο χρόνο παράδοσης πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας στο 2310720511