Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.*Ισχύουν εξαιρέσεις για ογκώδη δέματα.

Πολυκαρότσι 3 σε 1 Kikka Boo Irene Dark Grey

1010252
439.90 
Εξαργυρώστε με 4399 πόντους
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
+

Πολυκαρότσι 3 σε 1 Kikka Boo Irene Dark Grey 1010252

Κάθε γονιός θέλει ένα άνετο και αξιόπιστο καρότσι για τις βόλτες με το μωρό του. Το καρότσι Irene θα εντυπωσιάσει με τον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό του. Έχει ελαφρύ αλλά δυνατό σκελετό, μαλακά υφάσματα και λεπτομέρειες από οικολογικό δέρμα. Η μονάδα καθίσματος του είναι αντιστρέψιμη για να κοιτάει είτε προς τον γονέα είτε προς τον δρόμο και η ανάκληση της ρυθμίζεται εύκολα με ένα χέρι γιατί είναι σημαντικό για μια μαμά να μπορεί να εξασφαλίσει την άνεση του μωρού της εύκολα και γρήγορα! 

Για τους πρώτους μήνες του παιδιού, το σετ περιλαμβάνει σκληρή καλαθούνα που τοποθετείται εύκολα στον σκελετό. Είναι ιδανική για την μεταφορά των μικρότερων μωρών, όπου αυτά θα μπορέσουν να απολαύσουν έναν ήρεμο ύπνο.  

Τέλος, το σετ περιλαμβάνει κάθισμα αυτοκινήτου κατηγορίας 0-13kg, ιδανικό για τις μετακινήσεις με το όχημα σας κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του παιδιού. 

Περιλαμβάνει: Τσάντα-Αλλαξιέρα, Ποδόσακο

Κατασκευαστής :
Kikka Boo
Κατηγορία:
Για Την Βόλτα
Φύλο:
Unisex
Τύπος :
Πολυκαρότσι 3 Σε 1
Βασικό Χρώμα :
Γκρι
  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.
    Επίσης υπάρχει δυνατότητα express αποστολής και και άμεση παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες μέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 10 - 30 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Κατόπιν παραγγελίας'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε καλύτερο χρόνο παράδοσης πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας στο 2310720511

Δείτε επίσης