Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.*Ισχύουν εξαιρέσεις για ογκώδη δέματα.

Ολοκληρωμένο Βρεφικό Δωμάτιο Bebe Stars με Ντουλάπα Monna

190030
1,057.00 
Εξαργυρώστε με 10570 πόντους
Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες
+

Ολοκληρωμένο Βρεφικό Δωμάτιο Bebe Stars με Ντουλάπα Monna 190030

Περιλαμβάνει:

Κρεβάτι

Συρταριέρα

Ντουλάπα


Κρεβάτι

Η καινούργια σειρά παιδικών επίπλων Monna είναι μια ολοκληρωμένη λύση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο του παιδιού σας. Σχεδιάστηκε με σκοπό να είναι κομψό, μοντέρνο, αλλά ταυτόχρονα λειτουργικό, ασφαλές και άνετο, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις.
Ένας ξεχωριστός συνδυασμός φυσικού χρώματος ξύλου και λευκού, ώστε να προσφέρει ηρεμία, αλλά να μπορεί να συνδικαστεί και με οποιοδήποτε άλλο χρωματικό συνδυασμό ανάλογα τα γούστα σας! Τα ιδιαίτερα πόδια του είναι σταθερά και ανθεκτικά, καθώς διαθέτει και διαμπερές κάγκελα από όλες τις πλευρές για να υπάρχει ορατότητα του παιδιού και καλύτερη κυκλοφορία του αέρα.
Η βάση του στρώματος διαθέτει δύο επίπεδα, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το ύψος του κρεβατιού, για την καλύτερη ασφάλεια του μωρού και μεγαλύτερη άνεση της μητέρας.
Τα πλαϊνά κάγκελα μπορούν να αφαιρεθούν όταν το μικρό σας είναι έτοιμο για τη μετάβαση σε προεφηβικό κρεβάτι.
Δέχεται στρώμα 140cm x 70cm (Δεν περιλαμβάνεται το στρώμα).
Το προεφηβικό κρεβάτι Monna συνδυάζεται τέλεια με την ίδια συρταριέρα – αλλαξιέρα  και τη δίφυλλη ευρύχωρη ντουλάπα.
Τα παιδικά έπιπλα κατασκευάζονται και συσκευάζονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Ασφαλείας EN 716-1,2:2017+AC:2019, καθώς και με μη τοξικά χρώματα.


Συρταριέρα

Η νέα, μοντέρνα και στυλάτη συρταριέρα- αλλαξιέρα Monna, διαθέτει 3 ευρύχωρα συρτάρια. Παρέχει επαρκή αποθηκευτικό χώρο για όλα τα πράγματα του μωρού σας. Το έπιπλο είναι κατασκευασμένο από ξύλο και μελαμίνη.

Ένας ξεχωριστός συνδυασμός φυσικού χρώματος ξύλου και λευκού, ώστε να προσφέρει ηρεμία στο μωρό σας, αλλά και να μπορεί να συνδυαστεί  με οποιοδήποτε άλλο χρωματικό συνδυασμό ανάλογα τα γούστα σας!

Περιλαμβάνει άνετη, αφαιρούμενη αλλαξιέρα για ασφαλή άλλαγμα του μωρού σας.

Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται για το άνοιγμα των συρταριών είναι πλαϊνού τύπου. Το σύστημα αυτό προσφέρει καλύτερη στήριξη και μεγαλύτερη αντοχή στο βάρος.

Τα παιδικά έπιπλα κατασκευάζονται και συσκευάζονται σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφαλείας EN 12221-1,2:2008 + A1:2013 καθώς και με μη τοξικά χρώματα.


Ντουλάπα

Ένας ξεχωριστός συνδυασμός φυσικού χρώματος ξύλου και λευκού, ώστε να προσφέρει ηρεμία στο μωρό σας, αλλά και να μπορεί να συνδυαστεί  με οποιοδήποτε άλλο χρωματικό συνδυασμό ανάλογα τα γούστα σας!

Διαθέτει, δυο μεγάλες πόρτες, πέντε μεγάλα ράφια, μία βέργα κρέμασης και ένα μεγάλο  συρτάρι.

Σας προσφέρει ποικίλους τρόπους για να κρεμάτε και να αποθηκεύετε είτε τα ρουχαλάκια, είτε την προίκα του μωρού σας.

Το σύστημα των μοντέρνων ποδιών  προσφέρει καλύτερη στήριξη και μεγαλύτερη αντοχή στο βάρος.

Η ντουλάπα είναι κατασκευασμένη από ξύλο πεύκου και μελαμίνη αρίστης ποιότητας.
Τα παιδικά έπιπλα κατασκευάζονται και συσκευάζονται σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφαλείας, καθώς και με μη τοξικά χρώματα.

 

Κατασκευαστής :
Bebe Stars
Κατηγορία:
Βρεφικό Δωμάτιο
Φύλο:
Unisex
Τύπος :
Βρεφικό δωμάτιο σετ
Βασικό Χρώμα :
Λευκό
  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.
    Επίσης υπάρχει δυνατότητα express αποστολής και και άμεση παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες μέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 10 - 30 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Κατόπιν παραγγελίας'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε καλύτερο χρόνο παράδοσης πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας στο 2310720511