Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.*Ισχύουν εξαιρέσεις για ογκώδη δέματα.

Κάλυμμα Καροτσιού Περιπάτου Inglesina Καλοκαιρινό 095003

095003
39.00 
Εξαργυρώστε με 390 πόντους
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
+

Κάλυμμα Καροτσιού Περιπάτου Inglesina Καλοκαιρινό 095003

Άνεση ακόμα και στις καλοκαιρινές βόλτες 

Σε μια ωραία καλοκαιρινή μέρα, ο περίπατος με το μωρό σας είναι πραγματικά υπέροχος. Για να νιώθει το παιδί σας υπέροχα ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες, χρησιμοποιήστε το καλοκαιρινό κάλυμμα για μέγιστη ευεξία και απόλυτη δροσιά.  

Κατάλληλο για εσάς 

Ιδανικό για όλα τα καρότσια περιπάτου Inglesina, το καλοκαιρινό κάλυμμα είναι επίσης συμβατό με πολλές άλλες μάρκες καροτσιών περιπάτου που υπάρχουν στην αγορά. 

Φρεσκάδα 3D 

Το καλοκαιρινό κάλυμμα έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει άνεση και δροσιά: η πλευρά που έρχεται σε επαφή με το μωρό σας είναι φτιαγμένη από μαλακό κυψελωτό πετσετέ ύφασμα, ενώ το πίσω μέρος διαθέτει αποκλειστικό ένθετο πλέγματος 3D για μέγιστη διαπνοή. 

Συμβατό με Aptica, Aptica XT, Electa Trilogy, Quid, Now, Maior ή Sketch 


Διαστάσεις 78 x 33 cm 

Κατασκευαστής :
Inglesina
Κατηγορία:
Για Την Βόλτα
Φύλο:
Unisex
Τύπος :
Καλύμματα Καροτσιού
Βασικό Χρώμα :
Γκρι
  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.
    Επίσης υπάρχει δυνατότητα express αποστολής και και άμεση παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες μέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 10 - 30 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Κατόπιν παραγγελίας'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε καλύτερο χρόνο παράδοσης πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας στο 2310720511

Δείτε επίσης