Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.*Ισχύουν εξαιρέσεις για ογκώδη δέματα.

Ισοθερμική Τσάντα Φαγητού Fresk από Ανακυκλωμένα Υλικά 15x23x18cm Lion

910200
27.50 
Εξαργυρώστε με 275 πόντους
Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες
+

Ισοθερμική Τσάντα Φαγητού Fresk από Ανακυκλωμένα Υλικά 15x23x18cm Lion 910200

Το ισοθερμικό τσαντάκι φαγητού της Fresk είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που θα χρειαστείτε στο σχολείο, την βόλτα ή την εκδρομή γιατί θα μεταφέρει με ασφάλεια το γεύμα σας (και το ρόφημά σας) διατηρώντας τα δροσερά (ή ζεστά) για πολλές ώρες! 

Διαθέτει μεγάλο χώρο ώστε να χωρέσετε γενναιόδωρα γεύματα και ροφήματα μέσα σε αυτό, μια τσεπούλα για τα μαχαιροπίρουνά σας και ένα ταμπελάκι για να γράψετε το όνομα του παιδιού για να μπορέσει να ξαναβρεί τον ...κηδεμόνα του σε περίπτωση απώλειας.  

Μπορείτε να το μεταφέρεται πολύ εύκολα, είτε από το μικρό χερούλι του είτε στον ώμο κρεμασμένο από το ρυθμιζόμενο λουράκι του. 

Κατασκευάζονται απο ανακυκλωμένα μπουκάλια PET.  

Κλείνουν εύκολα με δίπλο φερμουάρ και εξαφαλίζουν οτι το φαγητό σας θα είναι προστατευμένο.  

Διαστάσεις: 15x23x18cm 

Κατασκευαστής :
Fresk
Κατηγορία:
Για Το Φαγητό
Φύλο:
Unisex
Τύπος :
Ισοθερμική Τσάντα φαγητού
Βασικό Χρώμα :
Καφέ
  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες.
    Επίσης υπάρχει δυνατότητα express αποστολής και και άμεση παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι 4-10 εργάσιμες μέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Παράδοση σε 10 - 30 ημέρες'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

  • Εάν το προϊόν έχει ένδειξη ''Κατόπιν παραγγελίας'' σημαίνει ότι το προιόν χρειάζεται παραγγελία στον προμηθευτή και και ο χρόνος αποστολής / παράδοσης είναι κατά προσέγγιση 20 - 30 ημέρες.

 

Εάν επιθυμείτε καλύτερο χρόνο παράδοσης πιθανόν να υπάρχει δυνατότητα κατόπιν επικοινωνίας στο 2310720511

Δείτε επίσης